PrijzenMedik8

Calming facial Medik8    € 65,00 deluxe € 70,00
Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.
Brightening Platinum Facial Medik8     € 70,00 deluxe € 85,00
Een luxueuze, verhelderende behandeling om een mooie glans te geven aan zelfs de meest doffe huid. Een doel- en resultaatgerichte facial om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. Geeft direct glans en een verhelderde huidteint.
Clarity facial Medik8     € 65,00 deluxe € 70,00
Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint.
Deep hydration facial € 65,00 deluxe € 70,00
Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen. Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.

 

 # Alle behandelingen zijn inclusief: reiniging, scrub, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, masker, serum en afsluitend een dag of nachtverzorging.

 # Deluxe: inclusief massage van gelaat, nek en schouders.

 # Uitbreiding:
 - O2 bindweefselmassage + € 10,-
 - lichte microdermabrasie(diamant) + € 10, -
 - O2 bindweefselmassage & lichte microdermabrasie + € 17,50
 - harsen (per zone; bovenlip/kin/kaak/wang) + € 2,50
 - verven (per zone; wenkbrauwen/wimpers) + € 2,50


Sans Soucis

Facial Sans Soucis    € 50,50 deluxe € 55,00
Reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen harsen, masker, serum en afsluitend een dag of nachtverzorging.
Kidsbehandeling 30 min. € 37,50
Reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, en afsluitend een dag of nachtverzorging. (evt. een masker bij voldoende tijd, dit is afhankelijk van onzuiverheden) # Alle behandelingen zijn inclusief: reiniging, scrub, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, masker, serum en afsluitend een dag of nachtverzorging.

 # Deluxe: inclusief massage van gelaat, nek en schouders.

 # Uitbreiding:
  - O2 bindweefselmassage + € 10,-
  - lichte microdermabrasie(diamant) + € 10, -
  - O2 bindweefselmassage & lichte microdermabrasie + €17,50
  - harsen (per zone; bovenlip/kin/kaak/wang) + € 2,50
  - verven (per zone; wenkbrauwen/wimpers) + € 2,50


Peels medik8 € 87,50

REWIND
Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

EVEN
Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.

CLARITY
Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

UNIVERSAL AHA
Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

SENSITIVE PHA
Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

EYE REVEAL
Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied te behandelen.

 

Biopeeling € 75,00
Reiniging, scrub, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen harsen, biopeeling, masker en afsluitend een dag of nachtverzorging.

 

Microneedling € 77,50
Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.

 

OXYjet Leo deluxe behandelingen

Oxyjet behandeling € 97,50
Reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen harsen, masker, serum en afsluitend een dag of nachtverzorging. Incl. 3 onderdelen met de oxyjet; micro, drukinjecties, cryotherapie, bindweefselmassage of oxy-air.
Oxyjet behandeling + Decolleté € 122,50
Reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen harsen, masker, serum en afsluitend een dag of nachtverzorging. Incl. 3 onderdelen met de oxyjet; micro, drukinjecties, cryotherapie, bindweefselmassage of oxy-air.
Zone behandeling 30min € 40,-
(tijdens behandeling) € 25, - Hierbij kunt u kiezen uit; voorhoofd - mond/kin - wangen - ogen. Deze behandeling kunt u zowel los ondergaan als in combinatie met een andere behandeling.

Combinatie behandelingen

Behandeling & Pedicure  pedicure € 22,-
Bij elk gewenste behandeling in combinatie met een pedicure behandeling betaald u slechts 21,- voor de pedicure behandeling. De pedicure behandeling word dan uitgevoerd tijdens de inwerktijd van het masker.

Rug behandeling

Rug reinigen 30 min. € 37,50
mee-eters en comedonen verwijderen    
Rug reinigen uitgebreid 45 min. € 75,00
rug reinigen incl. biopeeling of fruitzuur    


Diversen

Epileren harsen & verven € 25,-
verven wimpers & wenkbrauwen € 10,-
verven wimpers of wenkbrauwen 
  
€ 7,50
Bovenlip & kin harsen € 10,-
bovenlip of kin harsen

€ 7,50
Onderbenen harsen € 20,-
Bovenbenen harsen € 20,-
Hele benen harsen € 35,-
Achterkant bovenbenen harsen

€ 10,-
Bikinilijn harsen € 17,50
Oksels harsen € 12,50
Borst harsen € 12,50
Buik & buik harsen € 20,-
Schouders harsen € 12,50
Rug harsen incl. schouders € 20,-