Over

Mijn naam is Melissa Beijers

Ik ben sinds 2009 werkzaam als allround Schoonheidsspecialiste en Pedicure.

Ik begon de opleiding tot schoonheidsspecialist in 2005 aan het Leeuwenborgh college. Na 4 jaar school en stage besloot ik hier nog een jaartje Pedicure aan vast te plakken. Door de vele jaren stage en het werken in andere salons heb ik veel kennis en ervaring op mogen doen.

In 2011 ben ik mijn eigen salon begonnen op een slaapkamertje in mijn ouderlijk huis. Sinds 2015 zit ik in een mooie ruimte aan ons woonhuis in Cadier en keer. Hier woon ik met mijn vriend Kenny en onze 2 kinderen Sabi en Figo.

De afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in huidverbeterende behandelingen om zo elk huid probleem aan te kunnen pakken. Maar nog steeds vind ik een standaardbehandeling met een ontspannende massage heerlijk om te geven, dit doe ik dan ook nog met veel liefde.

Door cursussen, workshops en bijscholingen te volgen probeer ik zoveel mogelijk met de tijd mee te gaan en up-to-date te blijven. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten, behandelingen en apparatuur om het beste resultaat te bereiken.

Samen een weg zoeken naar een mooie en stralende huid is mijn doel en mijn passie!