Medik8 peels

Chemische peelings zijn een van de meest populaire niet-invasieve cosmetische ingrepen, uitgevoerd om het uiterlijk van de huid te verjongen en te verbeteren.

Het is een procedure gebaseerd op de toepassing van een chemische/enzymatische exfoliant om een gecontroleerde necrose (vernietiging) van de epidermis en/of dermis te bereiken waardoor het verwijderen van huidwonden, onzuiverheden en een verbeterde huidstructuur plaatsvindt.

Als onderdeel van het genezingsproces wordt de celgroei verhoogd. Het produceert een nieuwe, gezondere huidlaag waardoor het gezicht een jeugdigere uitstraling krijgt.
Chemische peelings kunnen worden toegepast op het gezicht, decolleté/borst, rug of handen.

REWIND
Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

EVEN
Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.

CLARITY
Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

UNIVERSAL AHA
Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

SENSITIVE PHA
Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

EYE REVEAL
Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied te behandelen.