Oxyjet Leo Deluxe  van Nora Bode

Oxyjet Leo Deluxe van Nora Bode

Dé originele zuurstofbehandeling Nora Bode OXYjet Leo DeLuxe 8 functies:
- Gepantenteerde OXYjet zuurstofdrukinjectie
- Zuurstofspray
- Zuurstofinhalatie
- OXYCryo
- OXYCryo-Dermabrasie-Infusion
- OXYClear dieptereiniging met Bio Blue en Red Light
- OXYTone Bindweefselmassage met Bio Blue en Red Light

OXYjet ®

OXYjet Drukinjectie

OXYjet ® – Drukinjectie zonder naalden met gepatenteerd zuurstofdruksysteem
De methode van de toekomst, ter behandeling van huidproblemen als elasticiteitsverlies, rimpelvorming, hyperpigmentatie etc…. Wetenschappelijk getest op werkzaamheid en zekerheid.

Wat is het gepatenteerde zuurstofdrukinjectie systeem:
Nora Bode Kosmetik is één van de weinige fabrikanten die pure zuurstof onder een druk van 2,2 BAR en speciale cosmeticaformuleringen in 1 minuut via de intercellulaire ruimten "de Biomatrix" weet te transporten naar de basaalcellenlaag en van hieruit naar de lederhuid zonder hierbij de huid te beschadigen of littekens te creëren.

Getest en bewezen door het Fraunhofer Institute fur Biomedizinische Technik en Cornwal Dermatology Research, Pensinula Medical School Truro.

Gepulseerde zuurstofdrukinjectie wordt gebruikt bij de behandeling van decolleté, hals, gelaat, probleemzones en lichaam! Geheel pijnloos, effectief en veilig!OXYspray – zuurstof spraybehandeling.
Zuurstof en werkstofconcentraten voor de effectieve behandeling van de overgevoelige huid na schoonheidsoperaties, peelings en chemische peelings, bij acne, permanente make up, zonnebrand of als ontspannende zuurstof-effect-massage.

De zachte straal met zuurstofspray stimuleert het huideigen immuunsysteem vermindert irritaties na de microdermabrasie of agressieve peelings.

Acnebehandeling
 • Als acnebehandeling
 • Versnelt de wondgenezing.
 • Door de combinatie met speciale Nora Bode spray-serum-vloeistoffen krijgt de huid een intense hydratatie en wordt ze gekalmeerd en verfrist.
 • Revitalisatie van vroegtijdig, verslapte en verouderde huid.
 • Verbetering van de doorbloeding bij een vale, bleke huidskleur bijv. de rokershuid
 • Vermindering van irritatie bij een overgevoelige huid.
 • Bevordert het genezingsproces na zware ingrepen als: chirurgische-lifting, laserbehandeling, Blue Peel, AHAs, permanente make up etc….Ter voorkoming van ontstekingen na het uitreinigen.
 • Bevordering van het genezingsproces van een onzuivere huid en acne

De Nora Bode zuurstofspraybehandeling wordt ter afsluiting gedaan. Het serum wordt in een zeer fijne verneveling over de huid aangebracht en geeft alleen een oppervlakkige hydratatie.

Indien de huid gevoelig is na een microdermabrasie of agressieve peeling werkt spray aangenaam verkoelend en herstellend.

OXYaroma – zuurstof-aroma-inhalatietherapie

OXYaroma zuurstof aroma Inhalatietherapie

Zuurstofinhalatie met hoogkwalitatieve etherische oliën voor de Beauty Power van binnenuit. Een energieboost voor de vermoeide huid- en lichaamscellen. Door zuurstoftherapie kan de kwaliteit van het leven toenemen.

OXYCryo² Rejuvenation Power

OXYCryo Rejuvenation Powe

De Cryo² rejuvenationbehandeling is dankzij de techniek van gestabiliseerde kou, (het zogeheten’ Peltier effect’) en de synergie tussen pure zuurstofdrukinjectie –zonder naalden- en speciaal ontwikkelde behandelkits de nieuwste innovatie op het gebied van huidverbetering en anti aging. De toepassing van een thermale shock, de huid wordt lokaal van 34 graden afgekoeld tot 14 graden, op de oppervlakte van de huid wordt onmiddellijk gevolgd door een overdracht van deze koude naar de dieperliggende huidlagen. Dit heeft de volgende belangrijke effecten. Er ontstaat een directe verdoving va de huid, de pompwerking van de kleine haarvaatjes wordt verbeterd en trekken samen, de doorbloeding in de huid wordt krachtig gestimuleerd het geen zorgt voor een stralende teint, zwellingen onder de ogen verminderen, ontstekingen en roodheden verminderen, fijne lijntjes en rimpels verminderen. Er komt pure zuurstof in de huid wat de celdeling bevordert en actieve serums worden sneller opgenomen. Met als gevolg: een jonger uitziende, rossige, frisse en stevige huid!

Door middel van de Nora Bode Cryo² Rejuvenation behandelkits kan het vochtniveau van de huid worden verbeterd, kan de huid een intensieve regeneratie ofwel versteviging ondergaan.

OXYDiamond Peel Infusion - dermabrasie

OXYDiamond Peel Infusion dermabrasie

Hiermee kan een dermabrasie uitgevoerd worden met pure zuurstof, eventueel gelijktijdig met een serum aangepast op huidconditie.

De diamond peelset bestaat uit drie verschillende kopjes: één voor een fijne peeling, één voor een grovere peeling en een klein kopje voor de probleemzones rondom de mond en de lippen en de gevoelige zone rondom het oog.
Hiermee kunnen fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentatievlekken intensief worden aangepakt. De OXY Diamond Peel dermabrasieset is door een Duitse firma gemaakt van edelstaal en diamantstukjes en kan op het Cryo-handstuk worden gedraaid.

Het grote voordeel van deze vorm van dermabrasie is dat de werkplek vrij blijft van kristallen en ook de klant geen kristallen terug vindt in het haar, de oren en soms zelfs de neus. De intensiteit van een behandeling kan worden bepaald door de sterkte van het kopje, deze is makkelijk tijdens de behandeling te verwisselen.
Pure zuurstof tijdens een peeling heeft een genezende werking, doodt bacteriën en zorgt voor een mooier resultaat.

OXYclear – zuurstof dieptereiniging en peeling met LowLevelLaser (LLL)

OXYclear zuurstof dieptereiniging

Rood en/of Blauw licht. Geconcentreerde zuurstof en reinigingsconcentraten voor een zachte maar effectieve dieptereiniging uitgevoerd met een reinigingspad, pure zuurstof en het rustgevende en verkoelende Bio Blue Light collageen lichttherapie.

 • verhoornde huid
 • onzuivere huid
 • acne
 • intensieve reiniging
 • ter voorbereiding op de intensieve behandelingen
 • zacht maar effectief oplossen van verhoorningen en onzuiverheden
 • vermindering van irritaties en onzuiverheden door de antibacteriële werking
 • vitalisatie van de huid in het algemeen bijv. na ziekten

OXYtonezuurstof Lifting en intensieve bindweefselmassage

OXYtone zuurstof Lifting intensieve bindweefselmassage

Geconcentreerde zuurstof en speciale werkstoffenconcentraat ter stimulatie en lifting van de gelaatscontouren met een polyroterende behandeling in combinatie met het rustgevende en verkoelende Bio Blue Light en/of Bio Red Light. Tevens stimulatie van de drainage van het lymfensysteem bijv. onder de ogen. Werkt ontslakkend en stimuleert detoxatie van het bindweefsel.

 • verslapte gelaats- en lichaamscontouren
 • door eenzijdige mimiek ontstane rimpels en gelaatstrekken
 • elasticiteitsverlies
 • gezwollen traanzakken
 • bleke en vale huid
 • onzuivere huid
 • cellulite