PRX-therapy

PRX-THERAPY is een revolutie in naaldvrije biorevitalisatie. Het stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit.
PRX-T33 Needle-Free Biorevitalisatie is een professionele behandeling van slechts 15 minuten en kan op meerdere manieren ingezet worden.
De 'instant" behandeling werkt door het stimuleren van huidvernieuwing op een natuurlijke manier. Na de eerste toepassing zijn de effecten al zichtbaar dankzij een diepe hydratatie door de werking van actieve ingrediënten. Er ontstaat een onmiddellijk effect van een volle, frisse huid en een zichtbaar jonger uiterlijk.
Om dit effect te behouden en het verjongende effect te verlengen, is het voldoende om een cyclus van sessies uit te voeren en vervolgens de thuisbehandeling, met de WiQo cosmeceuticals, consequent voort te zetten.
ZONDER NAALDEN, FROSTING EN HUIDBESCHADIGING

PRX-therapy

PRX-T33 is een medisch hulpmiddel en bestaat uit een combinatie van TCA, H2O2 (waterstofperoxide) en Kojinezuur. Deze gepatenteerde formule is ontwikkeld na 10 jaar klinische studies.
PRX-T33 is speciaal samengesteld om in te werken op de dermis, zonder de opperhuid te beschadigen. De actieve ingrediënten worden tot in de diepe huidlagen gemasseerd. Na de behandeling verbeteren de teint en natuurlijke glans onmiddellijk. De huid is voller en gladder. Er is geen downtime en de behandeling is niet pijnlijk.

PRX-Therapy is beroemd over de hele wereld, het wordt in meer dan 40 landen uitgevoerd.
Geschikt voor alle huidtypen en werkt uitstekend in combinatie met andere behandelmethoden, zoals microneedling en fractioneellaser