MerkenSans Soucis

Sans Soucis, een bewuste keuze voor kwaliteit
Onze beauty producten zijn ontwikkeld en geproduceerd in Baden-Baden met veel passie en een uitzonderlijk hoge kwaliteit, e¬fficiëntie en huidtolerantie. Alle producten zijn gebaseerd op het mineraalrijk thermaal bronwater uit Baden-Baden; het stimuleert de gezondheid van de huid en wordt exclusief gebruikt in SANS SOUCIS producten. Op de langdurige zoektocht naar nieuwe beauty elixers verdiepten de SANS SOUCIS onderzoekers zich in het gebruikmaken van de effectieve regeneratieve krachten van de oceaan. Ze leveren vocht en elasticiteit aan de huid en ondersteunen de celvernieuwing. Dankzij de perfecte combinatie van deze mariene ingrediënten en zeer efficiënte werkstoffen en worden unieke huidverzorgingsproducten ontwikkeld die de huid helpen haar jonge uitstraling te behouden.
De vele innovaties en de uitzonderlijke hoge kwaliteit zijn de basis van het succes van Cosmétique SANS SOUCIS; hoogwaardige beautyproducten met een zeer hoge huidtolerantie op basis van natuurlijke ingrediënten met een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. Bovendien gebruikt SANS SOUCIS geen parabenen en minerale oliën in haar producten.
Het assortiment van SANS SOUCIS bevat: gezichtsverzorging, lichaamsverzorging & make-up. SANS SOUCIS is dierproefvrij en wordt derhalve getest op onafhankelijke testpersonen.
Ontdek de wereld van SANS SOUCIS!

2B Biopeeling
Biodroga

Biodroga- Een merk om verliefd op te worden
Een professioneel huidverbeteringsconcept met behandelingen op maat.
De exclusieve huidverzorging van BIODROGA biedt innovatieve oplossingen als het gaat om huidproblemen. De huidverzorgingsproducten onderhouden, beschermen en herstellen de huid. Alle BIODROGA producten zijn gebaseerd op biologische, hoogwaardige ingrediënten. Bovendien worden de nieuwste biotechnische gewonnen werkstoffen verwerkt in de producten. Deze unieke verbinding legt de grondsteen voor de monopolie positie van BIODRAGA in de Europese markt. Ze worden in onze laboratoria en productieafdelingen in Baden-Baden onderzocht, ontwikkeld en gemaakt. Op deze manier garanderen wij wereldwijd dezelfde kwaliteit. Altijd en overal.

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. De grondstoffen worden nauwkeurig door onze wetenschappers en dermatologen gecontroleerd, ze voeren dermatologische testen uit, doen korte- en langdurige studies. Alleen op deze manier kunnen wij producten ontwikkelen die aan de hoogste eisen voldoen en u de zekerheid geven voor de beste verzorging. BIODROGA: perfecte verzorging, zeer goede verdraagzame cosmetica, aangename behandelingen en welbehagen van top tot teen.

Een greep uit het assortiment:

CLEANSING: Neem `s morgen en `s avonds de tijd voor uw dagelijks reinigingsritueel. Op deze manier voelt u zich verzorgd en bereidt u uw huid optimaal voor op de opname van de verzorgende werkzame stoffen.

PURAN FORMULA: Pure zuiverheid met Sebomin SB 12® - voor een huid met een zachte, zuivere en gelijkmatige teint. Verzorg uw huid met een product dat op een natuurlijke manier beschermt, de huid weer in balans brengt en een stralende teint geeft.

OXYGIN FORMULA: Heeft een stimulerende werking als een frisse bries! Deze verzorging is een verademing voor uw huid wanneer te weinig zuurstof een vermoeide en sombere uitwerking heeft op de huid. Met Revitalin®- zodat de eerste rimpeltjes geen kans hebben.

INTENSE MOISTURE FORMULA: Een verzorgingsproduct waar water is in opgenomen om vocht op te slaan als een spons. Laat droogterimpeltjes verdwijnen en geeft de huid een frisse en stralende teint.

α–ENERGIZING FORMULA: De dagelijkse energiekick met de ultieme fitheidsformule van groene koffie en microalgen. De huid wordt gestimuleerd en blijft er jong uitzien.
De producten van BIODROGA worden wereldwijd in exclusieve schoonheidssalons en Spa’s gedistribueerd: enkele voorbeelden zijn het Ihilani Spa & Resort in Hawaii, het MGM Grand Hotel in Las Vegas en het Four Season Hotel & Spa in Schotland.


BIODROGA MD™
BIODROGA MD™, de expert in doeltreffende ingrediënten combineert nu huidverzorging met geneeskunde. Doelgericht en zeer efficiënt en zonder medisch voorschrift. BIODROGA MD™ biedt u een innovatieve huidverzorgingslijn gebaseerd op de laatste medische onderzoeksresultaten en gericht op de oorzaken van diverse huidproblemen.

Onze in - house Research & Development team heeft de meest up-to-date dermatologische, fytofarmaceutische, biotechnologische en cosmetische kennis samengebracht. Biodroga is een van de eerste cosmeticamerken die de nieuw , zeer effectieve, peptide ingrediënten verwerkt in cosmetische formuleringen.

Biotech componenten en natuurlijke ingrediënten
1. Derma Membraan Complex – de ingrediënten shuttle
Het Derma Membraan complex (DMC complex)  is een gepatenteerd huidgerelateerd vervoerssysteem. Doordat het huidgerelateerd is, kan het ingrediënten op een optimale manier door de huid vervoeren. Dit voorkomt dat ingrediënten onderweg verloren gaan. Doordat ze door het DMC complex hun bestemming nu bereiken, is een optimale werking gegarandeerd.
2. Neurotransmitters en stimulanten – de triggers
Speciale peptiden ondersteunen de natuurlijke activiteit en de vernieuwing van huidcellen.
Natuurlijke stimulanten (zoals micro-algen extracten) activeren de collageen synthese van de huid.
3. Fyto-boosters – de evenwicht brengers
Zuiver geconditioneerde plantaardige stoffen bestrijden het door hormoon-geïnduceerde verouderingsproces van de huid en verbeteren haar celmetabolisme. De dichtheid van de huid wordt verhoogd en de elasticiteit van de huid verbetert.
4. Vrij van irriterende stoffen – het zachte systeem voor de huid
Alle BIODROGA MD™ producten zijn vrij van minerale oliën, emulgatoren, parabenen, kleurstoffen, synthetische geurstoffen en PEG. Ze bevatten uitsluitend natuurlijke geurstoffen of helemaal geen.

Expertise uit de geneeskunde
De beroemde arts Dr. Werner Tschollar, een expert in klinische onderzoeken en farmacologie, heeft samen met een team van artsen en laboranten zorg gedragen voor de ontwikkeling van BIODROGA MD™.

Wat kunt u verwachten van de Biodroga md™ productenlijn ?
Het antwoord is medisch en wetenschappelijk onderbouwde producten met  "intelligente" crèmes en geoptimaliseerde effectiviteit als gevolg van de Derma Membraan Complex . Bovendien bevatten de producten plantaardige stimulerende middelen met een lange - termijn huidverzorgingseffect, zeer krachtige vitaminen, collageen opbouwende en beschermende tripeptides , hexapeptides die de gelaatstrekken ontspannen, effectieve plantaardige oliën en extracten, luxe hyaluronzuur - allemaal opgenomen in een state-of-the-art verzorgingslijn.

BIODROGA MD™ producten zijn vrij van parfum en bevatten alleen natuurlijke essences. Ze bevatten geen parabenen of minerale oliën. Bovendien bevat bijna geen enkel product traditionele emulgatoren.

Nora Bode
Iedere huid is individueel en vereist een eigen huidverzorgingsprogramma om optimale resultaten te krijgen. Soms is het niet voldoende om met „normale“ cremes de huid te verbeteren, er goed uit te laten zien en of voelen.
ABSOLUTE EFFECTS serums zijn cocktails van nieuwe actieve werkstoffen met bewezen effectiviteit, hoge concentraties, vrij van geurstoffen, parabenen en minerale oliën.
Door de zuiverheid en effectiviteit zijn deze serums ook inzetbaar met het gepatenteerde OXYjet zuurstofdruksysteem.

Door deze nieuwe, intensieve hydraterende en olie-vrije samenstelling biedt ABSOLUTE EFFECTS serums de optimale oplossing voor ieder huidconditie.
Als behandeling met de professionele OXYJET zuurstofapparatuur of als dagelijkse dag- en nachtverzorging!

Volume Booster
Rimpels worden van binnenuit opgevuld en verstevigd de huid met een onmiddelijk merkbaar en zichtbaar  resultaat. Intensief hydraterend en regenereert de huidstructuur van binnen naar buiten.
Energy Reload
Een vitaliserend concentraat voor een fris, strak en jeudigere huid vol energie, elasticiteit en stevigheid. Gelijktijdig intensief hydraterend  en pakt  die fijne droogtelijntjes aan. Optimaal  voor mannen en vrouwen van elke leeftijd.
Sensitive Balance
Vermindert ontstekingen en roodheden veroorzaakt door couperose en rosacea, versterkt de haarvaten en zorgt  voor een regelmatig huidbeeld. Tegelijkertijd wordt de huid intensief gehydrateerd en worden droogtelijntjes opgevuld.
Purifying Control
Vermindert comedonen en puistjes, acne, reguleert de talgproductie, kalmeert ontstekingen en roodheden. De huid wordt egaler en mooier zonder de huid uit te drogen.
Brightning Corrector
Verbetert onregelmatige huidpigmentatie, vermindert huidirritaties en verbetert gelijkertijd de elasticiteit van de huid.