Merken

Medik8
Medik8 is geboren uit een passie om te streven naar een betere huidgezondheid. Iedereen moet zich zelfverzekerd en mooi kunnen voelen. Dat is waarom we krachtige huidverbetering creëren die zichtbare resultaten levert. In ons Britse laboratorium gaan innovatie en onderzoek hand in hand. We verleggen voortdurend grenzen van wat mogelijk is zodat we spannende, nooit eerder ontwikkelde huidverbeteringstechnologieën kunnen ontwikkelen. Het is onze missie dat niemand een keuze hoeft te maken tussen mooie huidverzorging en echte resultaten. Ieder Medik8 product heeft een geweldige textuur, een heerlijke geur en krachtige ingrediënten, in combinatie met baanbrekende wetenschap. Zo kunnen wij een mooie huid voor u beloven!
We geven om het milieu. Al onze papieren zijn gemaakt van oftewel 100% gerecycleerde materialen of  van FSC-gecertificeerd karton. Wij geloven in groene chemie. Dit is de wetenschap van het produceren van producten met energie-efficiënte processen; van het inkopen van ingrediënten tot de uiteindelijke productie. Zelfs onze gebouwen worden gerund vanuit 100% hernieuwbare bronnen. We testen nooit op dieren en we zullen nooit een ander bedrijf vragen om namens ons te testen. We kijken uit naar de dag dat dierproeven wereldwijd verboden zijn. Het is niet alleen datgene wat in de formule zit maar hetgeen eruit word gelaten. Natuurlijk zijn we 100% parabenen vrij, maar we vermijden eveneens veel andere ingrediënten.
Sans Soucis
Sans Soucis, een bewuste keuze voor kwaliteit
Onze beauty producten zijn ontwikkeld en geproduceerd in Baden-Baden met veel passie en een uitzonderlijk hoge kwaliteit, e¬fficiëntie en huidtolerantie. Alle producten zijn gebaseerd op het mineraalrijk thermaal bronwater uit Baden-Baden; het stimuleert de gezondheid van de huid en wordt exclusief gebruikt in SANS SOUCIS producten. Op de langdurige zoektocht naar nieuwe beauty elixers verdiepten de SANS SOUCIS onderzoekers zich in het gebruikmaken van de effectieve regeneratieve krachten van de oceaan. Ze leveren vocht en elasticiteit aan de huid en ondersteunen de celvernieuwing. Dankzij de perfecte combinatie van deze mariene ingrediënten en zeer efficiënte werkstoffen en worden unieke huidverzorgingsproducten ontwikkeld die de huid helpen haar jonge uitstraling te behouden.
De vele innovaties en de uitzonderlijke hoge kwaliteit zijn de basis van het succes van Cosmétique SANS SOUCIS; hoogwaardige beautyproducten met een zeer hoge huidtolerantie op basis van natuurlijke ingrediënten met een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. Bovendien gebruikt SANS SOUCIS geen parabenen en minerale oliën in haar producten.
Het assortiment van SANS SOUCIS bevat: gezichtsverzorging, lichaamsverzorging & make-up. SANS SOUCIS is dierproefvrij en wordt derhalve getest op onafhankelijke testpersonen.
Ontdek de wereld van SANS SOUCIS!

2B Biopeeling

Het is een 100% natuurlijke peeling die bestaat uit een combinatie van 7 plant- en mineraal extracten.
De natuurlijke biopeeling zet het peelingproces in werking, waardoor het celmetabolisme wordt gereactiveerd(mitose). De behandeling is eenmalig in te zetten als opkikker of als kuur van 4 behandelingen met intervallen van minstens 7 dagen.

Anti-aging gelaatsverzorging
De huid word intens verrijkt met zuurstof en gehydrateerd, zodat ze herademt en haar jeugdige uitstraling terugkrijgt. Ze wordt zachter, sterker en steviger. Rimpels en lijntjes vervagen.

Zuiverende gelaatsverzorging
De peeling bevordert niet alleen de verwijdering van onzuiverheden, maar normaliseert ook overmatige talgproductie. De huid word diep gezuiverd en poriën vernauwen.

Ophelderende gelaatsverzorging
De melanine productie word afgeremd. Pigmentvlekken vervagen en de teint oogt helderder, stralender en egaler.Spa Salonnepro

Het bedrijf waaruit het merk Salonnepro ontstaan is, is opgericht in 2005. In 2008 is het merk Salonnepro gestart, we begonnen destijds met producten voor Microneedling en verschillende fruitzuurpeelings. In 2012 kwam daar onze gehele huidverzorgingslijn bij en zijn we onvermoeid doorgegaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en specialistische behandelingen. Inmiddels bestaat het assortiment uit zo'n 150 producten, waarbij ieder product behoedzaam uitgedacht, getest en ontwikkelt is. De naam Salonnepro is ontstaan uit de woorden Salon en Professional, een naam die de kern van het merk omschrijft: cosmetica die qua kwaliteit en werking past bij de professionele markt.


Onze producten worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming.

Onze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.PUNE

PUNE staat voor Maastrichtse ‘kus’ en is ontstaan uit een samenwerking van topvisagisten met een gepassioneerd creatief team. De liefde voor het Maastrichtse soigneren is de gezamenlijke ambitie. Jezelf het beste gunnen, er alles aan doen om te stralen, have fun and be happy.


Begin 2018 kwam een team van ambitieuze én creatieve Maastrichtenaren bij elkaar. Samengebracht door Fabiënne Perot die al jaren als professioneel visagiste werkt. Zij wilde een make-uplijn die compleet, maar toch overzichtelijk is. Makkelijk om te gebruiken door iedereen, een kleurenpallet met een Maastrichts gevoel en make-up die alleen bij de professional te verkrijgen is. Een lijn die stijlvol is en waar de vrouw van vandaag zich mee kan associëren.


Daarom dat de visagisten achter PUNE alle kleuren, geuren en structuren van de make-up met zorg hebben uitgezocht. De producten zijn samengesteld in samenwerking met gerenommeerde fabrikanten uit Italië. Een assortiment dat altijd sterke basics en essentials heeft, dierproef- en parabenenvrij is en meegaat met tijd en trend.


Soigneren is meer dan ‘mooi-maken’ en is voor iedereen anders. Maar goed gesoigneerd voelt men zich gelukkig en begeert. So let’s make-up and kiss.