Microdermabrasie

Ecuri-microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid. Dit gebeurd door middel van fijne aluminium kristallen die onder vacuüm de huid slijpen. Met dit apparaat kun je zowel de zuigkracht als de hoeveelheid kristallen die word afgegeven apart van elkaar instellen.
Hierdoor is het een behandeling die voor elk huidtype geschikt is, ook de huid rondom de ogen!
Dermabrasie geeft vele mogelijkheden voor gelaat en lichaam;
-huidverjonging
-bevorderd de aanmaak van elastine en collagene vezels
-werkt tegen pigment storingen
-egaliseert de huidskleur
-tegen donkere kringen om de ogen
-maakt de door zon beschadigde huid beter
-verminderd fijne lijntjes en rimpels
-verbeterd de bloedcirculatie
-verwijderd dode huidcellen
-reinigt de huid
-maakt de huid gladder
-reinigt verstopte poriën
-goed bij (inactieve) acné
-verfijnt de poriën
-werkt tegen littekens
-voorkomt striae en cellulitis

Microdermabrasie is een fantastische, pijnloze techniek om uw huid gladder, frisser en strakker te maken. De huid wordt ontdaan van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acne, littekens, grove poriën en huid verkleuringen.
Het mondstuk van de dermabrasie is zo gevormd dat de huid lichtjes naar binnen word gebogen en als zacht gekneed word. Deze bindweefsel massage zorgt voor een gecontroleerd en zeer lichte microbeschadiging van de lederhuid. Dit stimuleert een krachtige doorbloeding van deze huidlaag.De huid stofwisseling word geactiveerd waardoor de fibroblasten (cellen in het bindweefsel) worden aangezet tot aanmaak van elastine en collagene vezels.
De huid regenereert zich als het ware van binnenuit. Het weefsel wordt zichtbaar strakker en steviger, en het resultaat houdt aan!
Ecuri-microdermabrasie is tevens heel geschikt voor de behandeling van de onzuivere huid. het geeft de grauwe hoornlaag een heldere frisse en matte tint. Poriën worden zichtbaar kleiner en de huid wordt diep gereinigd.
Ook is het effectief bij bestrijding van littekens, pigmentvlekken of andere huidbeschadigingen.